Echte ‘vak-idioten’

Gosens Koeling & Warmte bestaat uit een klein team van vakmensen die passie hebben voor hun werk. We zijn trots op wat we met elkaar maken en zijn echte ‘vak-idioten’. Samenwerken met plezier staat voorop, iedereen denkt mee in het werkproces, we helpen elkaar en delen onze kennis.

De relatie met onze klanten is erg belangrijk en wij besteden hier dan ook veel tijd en aandacht aan. Om dat te kunnen doen werken wij zoveel mogelijk regionaal rond Apeldoorn (straal 50 km). Zo kennen wij onze klanten en de klanten kennen ons.

Heb jij als ‘vakidioot’ ervaring met koeltechniek en airconditioning en ben je toe aan die nieuwe uitdagende werkplek waar je zelfstandig aan het werk bent en je jouw kennis kunt inzetten en delen binnen ons bedrijf en bij onze klanten? Dan zoeken wij jou! Natuurlijk zijn er mogelijkheden om opleidingen of cursussen te volgen zodat je helemaal up-to-date blijft in je vak.

Ben je enthousiast en wil jij ons team komen versterken of wil je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op.

Storingen

Een storing in uw koelsysteem of airconditioning komt altijd ongelegen. Bel ons en wij helpen u uit de brand. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in week bereiken op ons storingsnummer. Bel bij storing (055) 204 9200