Maatwerk en kwaliteit

Al onze monteurs zijn ervaren en gecertificeerd opgeleid. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Als servicegericht bedrijf leveren we maatwerk. We denken met u mee en zoeken altijd naar de vraag achter de vraag. Zo weten we precies wat u van ons verwacht. Ons advies is dan ook altijd de oplossing die het beste bij u past. Onze werkzaamheden stemmen we af op de wensen van onze klanten. Ontzorgen is ons doel en vertrouwen is een voorwaarde voor een goede klantrelatie.

Certificering

Ook Gosens Koeling & Warmte heeft te maken met milieuwetgeving. CFK’s, HCFK’s en HFK’s zijn schadelijke stoffen die als koudemiddel worden gebruikt in koelinstallaties en airconditioningsystemen. Vanzelfsprekend voldoen al onze monteurs aan de vereiste certificeringen op dit gebied.

Onderhoud

U kunt niet alleen voor nieuwe installaties bij ons terecht. Ook het onderhoud van nieuwe en bestaande systemen is erg belangrijk. Dit nemen wij graag voor onze rekening. Bel ons gerust voor een afspraak. Met onze onderhoudscontracten zorgen wij ervoor dat uw installatie op tijd en op een goede en efficiënte manier wordt onderhouden. Zo gaan uw koelsysteem en airconditioning langer mee en kunnen we de prestaties van uw installatie blijven garanderen.

Storingen

Een storing in uw koelsysteem of airconditioning komt altijd ongelegen. Bel ons en wij helpen u uit de brand. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in week bereiken op ons storingsnummer. Bel bij storing (055) 204 9200