Verwarmen met uw Daikin airco: bespaar direct op uw gasverbruik!

Heerlijk koel in de zomer. Duurzaam verwarmen in de winter.

Verlaag direct uw gasverbruik: duurzaam verwarmen met een Daikin airco!

Bij Gosens Koeling & Warmte werken we altijd met kwaliteitsproducten. Voor onze airco’s doen wij dat met Daikin. Wist u dat alle Daikin airconditioningsystemen ook kunnen verwarmen en zelfs zorgen voor een zuivere lucht in uw woning?

Een Daikin airco verwarmt heel snel uw woning omdat de warmtepomp gebruik maakt van de hernieuwbare en oneindige energiebron lucht. Dit is aanzienlijk zuiniger én goedkoper dan verwarmen met gas (cv-ketel). Ideaal voor onder andere slaap- en werkkamers waar gedurende een korte periode verwarming (of koeling) nodig is. In de koudere maanden zorgt de airco voor een snelle opwarming tot de gewenste temperatuur, in de zomer geniet u van een comfortabele koele ruimte én heeft u het hele jaar door de beste luchtkwaliteit in uw huis. Met Daikin kiest u dus voor het beste binnenklimaat, 365 dagen per jaar.

Voorbeeld rekensom besparing – verwarmen met airco

Het besparingspotentieel van lucht/luchtwarmtepompen laten we graag zien aan de hand van gegevens van een tevreden Daikin airco gebruiker. In deze 2-onder-1 kapwoning bespaart men bijna 1100 euro per jaar met Daikin Stylish airco units.

Het energieverbruik voordat men ging verwarmen met een Daikin airco was ~3200 kWh stroom en ~1250 m3 gas. Bij het gebruik van de Daikin Stylish is het stroomverbruik toegenomen naar ~4600 kWh, maar het gasverbruik is met 70% afgenomen naar 355 m3.

Gebaseerd op tarieven van 2022 is de besparing op jaarbasis 1100 euro (zie in deze grafieken).

Wilt u meer weten?

Bel ons dan vrijblijvend: (055) 204 9200. We vertellen u er graag alles over.