AGOVV Actie

Beste AGOVV-fan,

Even voorstellen! Gosens Koeling & Warmte, een prachtig Apeldoorns bedrijf wat altijd de tempratuur onder controle heeft. 😉

Gosens Koeling & Warmte

Heeft u ons al gezien? Gosens Koeling & Warmte is sinds mei 2022 de trotse shirtsponsor van het 1e elftal van AGOVV. Wij zijn dé specialist op het gebied van koeltechniek en airconditioning voor de particuliere, zakelijke en industriële markt. En dit doen we al meer dan 15 jaar. Bij ons staan service, kwaliteit en kennis op de eerste plaats. Wij denken met u mee, gaan voor u op zoek en vinden de juiste oplossingen voor al uw wensen en vragen.

AGOVV

Afgelopen tijd hebben wij het nieuwe clubhuis van AGOVV voorzien van de nieuwste en zuinigste koel- en verwarmingsinstallatie in de vorm van 2 prachtige zwarte en 1 witte cassette-airco. Ook de 2 bestuurskamers zijn voorzien van hoogwaardige wand-airco’s.

Exclusive airco-deal

Wilt u dat ook? Dat kan! Om deze mooie samenwerking te vieren, hebben wij voor alle fans van AGOVV een prachtige korting. U krijgt namelijk 10% korting op uw offerte en op elk extra airco binnendeel 50,-! Dus bij 3 airco binnendelen ontvangt u een extra korting van 150,- euro bovenop de 10% korting. Hoe mooi is dat!

En omdat wij natuurlijk ook onze club willen sponseren, krijgt u bij elke bestelling ook nog een gratis AGOVV-voetbalpakket met daarin een toffe AGOVV hoodie, voetbal en AGOVV rugtas.

Bel ons meteen even voor een afspraak. Dan heeft u het vanaf nu in de zomer lekker koel en in de winter zit u er warmpjes bij zonder hoge stookkosten.

Meer weten?

Klik hier of bel direct met (055) 204 9200!

Met vriendelijke groet,
Marco Gosens en het team van Gosens Koeling & Warmte